Yaşam

Seray Gözler Güzel Günler dizisinden ayrılıyor mu? Seray Gözler neden diziden ayrılıyor?

Başrollerinde Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Orkun İz, Yıldıray Şahinler ve Seray Gözlertarafından paylaşılan Güzel Günler dizisinde oyuncu kadrosu değişti. Seray Gözler Hoş Günler dizisinden mi ayrılıyor ve Seray Gözler neden diziden ayrılıyor? Seray Gözler Güzel Günler dizisinden ayrılıyor mu? Seray Gözler neden diziden ayrılıyor? Detaylar burada…

SERAY GÖZLER GÜZEL GÜNLER SERİSİNDEN BIRAKIYOR MU?

Usta oyuncu Seray Gözler, ilk bölümden beri yer aldığı Güzel Günler dizisinin kadrosundan ayrılıyor. Hikayedeki rolü biten oyuncu 23. bölümde diziye veda edecek.

SERAY GÖZLER GÖSTERİDEN NEDEN AYRILIYOR?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizide Saliha’yı canlandıran usta oyuncu Seray Gözler kadrodan ayrılıyor. Hikayedeki rolü biten usta oyuncu 23. bölümde diziye veda edecek. Gözler’in diziye nasıl veda edeceği bilinmiyor. TMC Sinema’dan uyarlanan Hoş Günler’in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosunda Selin Tunç imzası var.

SERAY GÖZLER KİMDİR?

Seray Gözler (d. 27 Eylül 1961, Adana), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Üstün Baba dizisindeki “Şule”, Yabancı Damat dizisindeki “Hayriye” ve Zoraki Koca dizisindeki “Sevim Abla” rolleriyle tanınmaktadır. Sanatçı, Kaktüs Çiçeği filmindeki rolüyle 2002 Afife Jale Tiyatro Ödülü’nü (En İyi Komedi Kadın Sanatçısı), İki Hale İki oyunundaki rolüyle 2011 İsmet Küntay Tiyatro Ödülü’nü (En İyi Kadın Sanatçı) kazandı. İstanbul Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü oyuncusu olan sanatçı çeşitli film ve dizilerde rol almaktadır. Devlet tiyatrosu sanatçısı Saydam Yeniay ile evlidir ve Ege adında bir erkek çocuk babasıdır.

Sahip olduğu ödüller

  • Afife Tiyatro Ödülleri: Yılın En Başarılı Müzikal veya Komedi Kadın Oyuncusu – Kaktüs Çiçeği – 2001
  • İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri: Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu – Two by Two -2011

tiyatro oyunları

  • Alyoşa – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2017
  • İki Kere İki: Behiç Ak – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2009
  • Kaktüs Çiçeği: Pierre Barillet/Jean-Pierre Gredy – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2001
  • Orkestra (oyun): Arthur Miller – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 1996
  • Şifonyer : Ronald Harwood – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 1995
  • Cadı Kazanı: Arthur Miller – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 1994
  • Don Juan : Molière – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 1993
  • Uykulu Gözler: Bernard Slade – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 1992
  • Umut Cinayeti : Burak Mikail Uçar – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 1991
  • Düdüklü Tencerede Kıymalı Bamya: Memet Baydur – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 1991
  • Oyunun Oyunu: Michael Frayn – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 1988
  • Cimri : Moliere – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 1987
  • Umut Cinayeti : Burak Mikail Uçar – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 1991
  • Lodos (oyun): Beyazıt Gülercanİ-İstanbul Devlet Tiyatrosu – 1986
  • Ah O Gençler : Turgut Özakman – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 1985
  • Sevgili Doktor: Neil Simon – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 1984

Filmografi

  • İyi Günler – 2022-2023 (Saliha)
  • Elimi Bırakma – 2018-2019 (Feride Çelen)
  • Bebek Geldiğimi Söylemiyor – 2018 (Joy)
  • Tutuklu – 2017 – (Sevim Akıncı)
  • Hayatın Müziği – 2016-2017 (Süheyla Cevher)
  • Baba – 2017 (Sema)
  • Meleklerin Mucizesi – 2014
  • Aşktan Kaçınılamaz – 2014 (Bayan)
  • Bir Yastıkta – 2013
  • Sultan – 2012 (Karaca)
  • Halil İbrahim Sofrası – 2010 (Gönül)
  • Sonbahar İlkbahar – 2008 (Gülşen)
  • Zoraki Koca – 2007-2008 (Sevim)
  • Yabancı Damat – 2004-2007 (Hayriye
  • Arka Sokaklar – 2006
  • Aynalar – 2005
  • Böyle miydi – 1997
  • Yalancı – 1993
  • Süper Baba – 1993
  • Yağmuru Beklerken – 1992
  • Kuş Sayfaları – 1990
  • Ayaşlı ve Kiracıları – 1989
  • Bir Tren Gezisi – 1988
  • Yağmur Sızıntıları – 1987
  • Çalıkuşu – 1986

findikliajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu